/Prijzen / UitproberenWat is het Sprekend Boek?

Zelfstandig prentenboeken lezen voor verstandelijk en motorisch gehandicapte kinderen. Met één knop slaat de bladzijde met illustratie, tekst en stem om. Het kind kan zelfstandig en zo vaak het wil het boek lezen.

Bibliotheek online?

Het Sprekend Boek werkt via een website. Thuis en op school kan worden ingelogd. Er staan nu al meer dan 400 boekjes online en er zijn geen extra programma’s nodig voor het afspelen. Dit kan via elke internet-browser, ook op een tablet.

Ik ook?

Sprekende Boeken zijn speciaal ontwikkeld voor motorisch en verstandelijk gehandicapte kinderen. Er zijn verschillende niveaus en thema’s, passend bij ieders wensen en bij iedere éénknopsbediening (spatiebalk, speciale schakelaar, oogbestureing, enz).

Abonneren?

De kosten van een abonnement, dus voor het onbeperkt lezen (lenen) van alle beschikbare boeken, zijn voor particulieren € 50 per jaar. Instellingen betalen € 200 per jaar. Om een abonnement te nemen op de bibliotheek van het Sprekend Boek klik je op abonneren.

Wil je het Sprekend Boek cadeau geven? Dat kan! Ga naar 'Abonneren' of 'Beheer mijn gegevens', en kies de knop 'Geef een abonnement cadeau' rechtsboven.

Gratis proberen?

Probeer hieronder de vijf gratis boekjes uit zonder in te loggen. Het is ook mogelijk om een maand lang gratis alle mogelijkheden van Het Sprekend Boek te proberen via een proefabonnement. Zonder enige verdere verplichtingen. Het abonnement loopt vanzelf af. Zelfs is het mogelijk om een maand lang een speciale schakelaar te lenen om uit te proberen. Zie hiervoor de info in onze nieuwsbrief van juli 2017

 • Eten uit je rugzak
  Eten uit je rugzak
  Auteur: Sorgente BV
  Uitgever: Sorgente BV Sluiten Voeg toe aan mijn favorieten
 • Plons Demo
  Plons Demo
  Auteur: Martin Waddell, Jill Barton
  Uitgever: Lemniscaat Sluiten Voeg toe aan mijn favorieten
 • Muziek: Zingen met Peer en Jolanda - Demo
  Muziek: Zingen met Peer en Jolanda - Demo
  Auteur: Jolanda Rutten
  Uitgever: Vinkennest Sluiten Voeg toe aan mijn favorieten
 • Lotje is jarig - Demo
  Lotje is jarig - Demo
  Auteur: Lieve Baeten
  Uitgever: Clavis Sluiten Voeg toe aan mijn favorieten
 • Mijn eerste Van Dale - Demo
  Mijn eerste Van Dale - Demo
  Auteur: Liesbeth Schlichting, Betty Sluyzer, Marja Verburg
  Uitgever: Van Dale Sluiten Voeg toe aan mijn favorieten